østkantspellet

ØST

21. August

Østkantspellet 2020

Spellet har måtte gjøre noen endringer i år, så årets Østkantspell kommer i en litt ny innpakning.

NESTE KAMP - FILMEN Slippes 21. august på ØST.

Henry intervjues av Becky fra Dagsavisen, og er ikke spesielt glad i hverken corona eller karantene. Du møter alle du så på scenen i fjor, vi snakker om hva som var, hva som skulle vært, det blir latter, tårer, nostalgi, drama og komedie. Det blir vårt ballespark til denne fordømte pandemien!

Vi skal dele ut Tippenprisen i samarbeid med Norsk Tipping. Tippenprisen er en frivilligpris, som skal gå til en person som har utmerket seg med sitt frivillige arbeid på Oslo øst. Prisvinneren mottar en flott statuett av Henry 'Tippen' Johansen, laget av vår lokale kunstner Merete Nilsen Bua på Smia Galleri, samt en pengepremie på 25 000,- til en fritt valgt mottaker som er eller kan bli medlem. I tillegg blir det konsert med Vålerenga Janitsjar og Islandsgate.

NESTE KAMP - FILMEN

Ordinær pris

100 KR

BYENS KRONE

Billetter selges i baren på Vålerenga Vertshus. Dersom du ikke har anledning til å kjøpe billetter på vertshuset, ta kontakt på vaalerenga.vertshus@gmail.com eller PM på Facebooksiden til Vertshuset.

2.-5. September blir det pubforestilling på Vålerenga Vertshus med forestillingen «Byens Krone». - Folk som er oppvokst med klaskedass, kolera, tuberkulose og gaukesprit lar seg ikke stoppe av en pandemi. Kan vi ikke være mange, så får man være få. «Byens Krone» er en musikalsk enakter om Kyter’n. Regi ved Johannes Joner, medvirkende: Islandsgate og Jon Vidar Tidemand. Vi takker Kulturetaten, Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB og Bydel Gamle Oslo for at de lar oss bruke tilskuddene på nye måter, Vi takker Norsk Tipping for at Tippenprisen kan deles ut for aller første gang i år! Les mer under årets program. Følg med på vår Facebookside for oppdatert informasjon.

Medvirkende

Neste kamp - filmen

RegiJohannes Joner
Prod. Ass.Marie Sørensen og Kirvil Næss
MedvirkendeAnders Hatlo, Helle Haugsgjerd, Mads Henning Skar Jørgensen, Kari- Ann Grønsund, Johannes Joner Jon Vidar Tidemand, Emil Smørvik, Trond Ingebretsen, Baard Slagsvold, Jon Terje Svendsen, Ingunn Rinde Hege Stensrud Høsøien, Merete Nilsen Bua, Kinè Helen Kaborg, Ingar Aasnes, Oliver Jørgensen, Vålerenga Janitsjar, Vålerenga Mannskor, Vålerenga Skoles Musikkorps, Elever fra Vålerenga Skole, Demonstranter fra "La Sotakiosken Leve"
Takk tilVålerenga Kirke, Vålerenga Skole, Vålerengahjemmet, Smia Galleri, Vålerenga Historielag, Ingar Aasnes for Mercedes drosjebil, La Sotakiosken Leve

Byens krone

RegiJohannes Joner
MedvirkendeJon Vidar Tidemand, Islandsgate - Are Volmert Sørensen, Anders Blom Nilsen, Einar Stubhaug og Karsten Blomstrand